Wij hebben Marco leren kennen als een ervaren, en uiterst kundig en consciŽntieuze collega. Marco heeft de functie van medewerker incasso vervuld. Binnen Woonplus Schiedam is de medewerker incasso verantwoordelijk voor het tijdig, volledig en betrouwbaar uitvoeren van het incassoproces. De medewerker treedt de klant zelfstandig tegemoet.

Woonplus hanteert hiertoe de ongebruikelijke methodiek 'Sociaal Dagvaarden'. In het kort betekent Sociaal Dagvaarden, dat de incassomedewerker de minnelijke ťn gerechtelijke fase zelfstandig tot vonnis begeleid.

Daarnaast fungeerde Marco gedurende zijn werkzame periode bij Woonplus al snel als vast aanspreekpunt voor het begeleiden en/of opleiden van (nieuwe) medewerkers.

Als positieve eigenschappen mag gesteld worden dat Marco zeer professioneel, kordaat en accuraat te werk gaat. Hij beschikt over analytisch vermogen, is kundig en heeft een proactieve instelling. Marco is goed op de hoogte van zowel de interne procedures als de wet- en regelgeving.

Na bijna 4 jaar detachering bij Woonplus heeft Marco besloten zijn detacheringsbestaan buiten Woonplus te continueren. Een te respecteren stap. Ik wens Marco alle succes toe in zijn verdere loopbaan.

Tenslotte dank ik Marco voor zijn inzet en kundige bijdrage aan de organisatie en mag dit getuigschrift mijnerzijds dan ook zeer zeker als een aanbeveling worden beschouwd.

SIGRID KAPSENBERG,
WOONPLUS SCHIEDAM