"...Marco is door ons ingehuurd om onze incassoprocedure verder uit te werken en te implementeren. In die periode heeft hij ook operationele taken uitgevoerd. Zo heeft hij onder andere de huuradministratie op orde gebracht en de huurachterstanden terug gedrongen.

Marco heeft een ruime ervaring, een praktische werkwijze en kan kennis overbrengen op anderen. Daarnaast heeft een klantvriendelijke, oplossingsgerichte instelling waardoor hij voor iedere klant een luisterend oor heeft. Door zijn empatisch vermogen is hij in staat een passende oplossing voor een individuele klant te bieden zonder daarbij de bedrijfsmatige kant uit het oog te verliezen.

Hij is voortvarend en zeker van zichzelf en kan daardoor soms ook overweldigend overkomen op collega's. Tegelijkertijd stelt hij zich sociaal op en houdt hij van de plezierige dingen in het werk.

Samenwerking heeft Marco leren kennen als een zeer capabele en prettige collega. Hij was in alle opzichten berekend voor de taken waarvoor hij verantwoordelijk was en heeft deze met toewijding en grote inzet uitgevoerd.

Ik kan hem zeker aanbevelen...."
K.VAN DE WATER-HERMSEN, SAMENWERKING VLAARDINGEN